Auto, ov, fiets, taxi. Jij kiest!

Zakelijk Auto Abonnement, ideaal voor zzp'ers

Als zzp'er weet je vaak niet van tevoren hoelang opdrachten duren en waar je volgende klant zich heeft gevestigd. De ene keer kan dat naast een station zijn, voor een volgend project moet je naar het noorden van het land. Flexibiliteit is part of the job. Maar als je flexibel wil zijn, betaal je vaak meer. Speciaal voor de zzp'er die zich niet wil vastleggen voor de lange termijn en niet te veel willen betalen, is er het Auto Abonnement. Deze unieke flexibele lease vorm met scherpe tarieven is ideaal voor zzp'ers!

Uniek: 12 maanden voor € 199 per maand

Met het Auto Abonnement lease je zonder langlopende verplichtingen én tegen een scherp tarief een nieuwe auto. Unieke combinatie! Het leasecontract is na 12 maanden kosteloos opzegbaar. Bovendien kun je kiezen voor een optie met onbeperkt aantal kilometers. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Maak een keuze uit de beschikbare automodellen, kilometerbundels, eventuele extra's en klaar. Leasen was nog nooit zo flexibel en voordelig.

12 maanden
Meer tijd om (niet) te werken?

In 3 stappen geregeld: Kies, klik, klaar

Natuurlijk wil je snel in je nieuwe auto rijden. Met het Auto Abonnement heb je in 3 stappen een gloednieuwe auto. Het werkt heel simpel:

 1. Kies een categorie: small, medium, large, extra large of elektrisch met beschikbare modellen in populaire kleuren. De meeste auto's zijn uitgerust met airco, navigatie, bluetooth carkit en parkeersensoren achter.
 2. Kies een kilometerbundel, waaronder een bundel met een onbeperkt aantal kilometers. Handig, als je nu nog niet exact weet hoeveel kilometers je gaat maken.
 3. Kies tot slot eventuele extra's en je bent klaar.

De auto is binnen een week beschikbaar, zodat je snel op pad kan.

Bekijk ons aanbod

Meest gestelde vragen

 1. Wat is de levertijd?

  De levertijd hangt ervan af of jij een nieuwe klant of een huidige klant bent. Wanneer je een huidige klant bent is de verwachtte levertijd 7 dagen. Wanneer je een nieuwe klant bent moet er een SEPA formulier getekend worden en moet er een kredietcheck gedaan worden. Wanneer beide zijn voltooid is er nogmaals een levertijd van 7 dagen.

 2. Wat zijn de voordelen van het Auto Abonnement?

  De voordelen even kort op een rijtje:
  • Kortlopend zakelijk leasecontract, na 12 mnd kosteloos opzegbaar
  • Zeer scherp maandtarief
  • Auto is snel beschikbaar
  • Per kwartaal wisselen van kilometerbundel
  • Transparant en vaste kosten (onbeperkt aantal kilometers)

 3. Welke auto’s kan ik verwachten bij het Auto Abonnement?

  Doordat alle auto’s voor het Auto Abonnement uit onze voorraad komen en deze elke week veranderd kunnen wij niet een merk en model garanderen. Wel kunnen wij garanderen dat het een professionele zakelijke uitgevoerde auto is. De voorraad van Auto Abonnement kan bestaan uit de volgende modellen:
  – Small: Peugeot 108, Toyota Aygo, Volkswagen Up
  – Medium: Nissan Micra, Opel Corsa, Renault Captur
  – Large: Ford Focus, Volkswagen Golf en Opel Astra
  – Extra Large: Seat Leon Station, Opel Astra Station
  – Elektrisch: Smart Forfour

 4. Hoe lang zit ik vast aan het Auto Abonnement?

  We hebben het natuurlijk over een flexibel contract, maar wat betekent dit nou echt. Het contract wordt getekend voor 24 maanden. Echter is het contract na het eerste jaar maandelijks kosteloos opzegbaar. Dit betekent dat je na 12 maanden weer een andere lease contract aan kan gaan. Als zzp’er kan je vraag naar mobiliteit snel veranderen en daar speelt het Auto Abonnement op in.

 5. Wat is het auto abonnement?

  Met het Auto Abonnement least u kortdurend én tegen een scherp maandtarief een nieuwe auto. Ideaal voor de zzp’er dus. Het werkt simpel: kies uit de categorie: small, medium, large, extra large of elektrisch een van de beschikbare modellen in zakelijke kleuren. De meeste auto’s zijn uitgerust met airco, navigatie, bluetooth en parkeersensoren achter. Vervolgens kiest u een van de kilometerbundels, waaronder een bundel met een onbeperkt aantal kilometers (handig, als u nu nog niet exact weet hoeveel kilometers u gaat maken). Kies tot slot eventuele extra’s en klaar.Alle vragen bekijken

Voordelen Zakelijk Auto Abonnement

 • Kortlopend zakelijk leasecontract, na 12 mnd kosteloos opzegbaar
 • Zeer scherp maandtarief
 • Auto is snel beschikbaar
 • Overal tanken en laden
 • Per kwartaal wisselen van kilometerbundel
 • Transparant en vaste kosten (onbeperkt aantal kilometers)