FAQ

 1. Auto Abonnement

  • Wat is de levertijd?

   De levertijd hangt ervan af of jij een nieuwe klant of een huidige klant bent. Wanneer je een huidige klant bent is de verwachtte levertijd 7 dagen. Wanneer je een nieuwe klant bent moet er een SEPA formulier getekend worden en moet er een kredietcheck gedaan worden. Wanneer beide zijn voltooid is er nogmaals een levertijd van 7 dagen.

  • Wat zijn de voordelen van het Auto Abonnement?

   De voordelen even kort op een rijtje:
   • Kortlopend zakelijk leasecontract, na 12 mnd kosteloos opzegbaar
   • Zeer scherp maandtarief
   • Auto is snel beschikbaar
   • Per kwartaal wisselen van kilometerbundel
   • Transparant en vaste kosten (onbeperkt aantal kilometers)

  • Welke auto’s kan ik verwachten bij het Auto Abonnement?

   Doordat alle auto’s voor het Auto Abonnement uit onze voorraad komen en deze elke week veranderd kunnen wij niet een merk en model garanderen. Wel kunnen wij garanderen dat het een professionele zakelijke uitgevoerde auto is. De voorraad van Auto Abonnement kan bestaan uit de volgende modellen:
   – Small: Peugeot 108, Toyota Aygo, Volkswagen Up
   – Medium: Nissan Micra, Opel Corsa, Renault Captur
   – Large: Ford Focus, Volkswagen Golf en Opel Astra
   – Extra Large: Seat Leon Station, Opel Astra Station
   – Elektrisch: Smart Forfour

  • Hoe lang zit ik vast aan het Auto Abonnement?

   We hebben het natuurlijk over een flexibel contract, maar wat betekent dit nou echt. Het contract wordt getekend voor 24 maanden. Echter is het contract na het eerste jaar maandelijks kosteloos opzegbaar. Dit betekent dat je na 12 maanden weer een andere lease contract aan kan gaan. Als zzp’er kan je vraag naar mobiliteit snel veranderen en daar speelt het Auto Abonnement op in.

  • Wat is het auto abonnement?

   Met het Auto Abonnement least u kortdurend én tegen een scherp maandtarief een nieuwe auto. Ideaal voor de zzp’er dus. Het werkt simpel: kies uit de categorie: small, medium, large, extra large of elektrisch een van de beschikbare modellen in zakelijke kleuren. De meeste auto’s zijn uitgerust met airco, navigatie, bluetooth en parkeersensoren achter. Vervolgens kiest u een van de kilometerbundels, waaronder een bundel met een onbeperkt aantal kilometers (handig, als u nu nog niet exact weet hoeveel kilometers u gaat maken). Kies tot slot eventuele extra’s en klaar.

  Alle ‘Auto Abonnement’ vragen bekijken
 2. Leasen

  • Hoe is mijn leaseauto verzekerd?

   Alle Terberg Leasing auto’s hebben een Casco dekking en een standaard WA verzekering.

  • Hoe hoog is mijn Eigen risico bij een ruitschade ?

   Wanneer er schade aan de voorruit van je leaseauto ontstaat, geldt er een verlaagd eigen risico (€ 68,00 lager dan het standaard eigen risico) . Dit is alleen van toepassing wanneer je de voorruit laat vervangen bij Carglass of Autotaalglas. Indien de voorruit elders wordt vervangen geldt het contractuele eigen risico. Indien de bestaande voorruit hersteld kan worden, zullen wij geen herstelkosten bij je in rekening brengen.   Wanneer er een schade ontstaat aan de overige ruiten van je leaseauto ( bijvoorbeeld door inbraak ) geldt het contractuele eigen risico.

  • Heb ik toestemming nodig voor onderhoud of reparatie?

   Nee, dit is niet nodig. Je kunt zelf een afspraak maken bij een officiële dealer van het automerk. De dealer neemt contact met Terberg Leasing op voor toestemming van de werkzaamheden.

  • Hoeveel kost het om voortijdig mijn leasecontract te beëindigen?

   Het afkopen van jouw contract gedurende de looptijd is mogelijk. De hoogte van de afkoopkosten is afhankelijk van de resterende looptijd. De afkoopkosten kun je opvragen via customercare@terbergleasing.nl

  • Hoe vraag ik de overnameprijs van mijn leaseauto op?

   Dit doe je door een e-mail te sturen naar customercare@terbergleasing.nl. Daarin vermeldt je het kenteken, de gewenste overnamedatum en de kilometerstand per de gewenste overnamedatum.

  Alle ‘Leasen’ vragen bekijken
 3. Mobiliteitspas

  • Kan ik ook een OV-Fiets lenen met de pas?

   Ja, met je pas kun je een OV-fiets huren.

  • Welke mogelijkheden zijn er?

   MoveMove is een label van Multi tankcard(MTC). MTC en Terberg Leasing zijn een partnerschap aangegaan voor de levering van deze mobiliteitspas. MoveMove is een mobiliteitsservice waarmee je supermakkelijk naar kantoor of een afspraak reist. Wij bieden naast de traditionele tankpas ook een laadsleutel en een OV-pas. Parkeren en taxi’s bestellen zitten ook in ons pakket. Dit alles voor een vaste lage prijs.

  • Voor wie is de mobiliteitspas?

   De mobiliteitspas is er voor iedere ZZP’er of MKB’er in Nederland die weleens ergens moet zijn. Dus heb je een KVK-nummer en een zakelijke rekening? En reis jij of je werknemer met de auto of het OV? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

  • Hoe werkt de tankpas?

   Met de tankpas kun je overal in Nederland tanken. Je gebruikt de pas, simpel gezegd, om mee af te rekenen. Zo ben je er zeker van dat je je btw terugkrijgt en heb je al je transacties op éen factuur.

  • Wat is de mobiliteitspas?

   De mobiliteitspas is een mobiliteitsservice waarmee je supermakkelijk naar kantoor of een afspraak reist. Wij bieden naast de traditionele tankpas ook een laadsleutel en een OV-pas. Parkeren en taxi’s bestellen zitten ook in ons pakket. Dit alles voor een vaste lage prijs.

  Alle ‘Mobiliteitspas’ vragen bekijken