Met wie heeft u te maken?

Rogier Ritter

Rogier Ritter

Ik ben Rogier Ritter en sinds 2016 werkzaam bij Terberg Leasing. Na mijn studie aan de IVA in Driebergen heb ik intern een young talent programma doorlopen en viel mijn saleskeuze op het winnen van nieuwe relaties. Vanaf afgelopen zomer heb ik een interne switch gemaakt naar de klantgroep kleine ondernemers en nu ook naar de zelfstandig ondernemers.  Werken bij Terberg Leasing is voor mij een prettige vorm van topsport. Iedere dag moet je het best mogelijke uit jezelf  halen door (nieuwe) klanten zo goed mogelijk van advies te dienen en ze te binden aan Terberg Leasing. Naast werken ben ik een fanatieke hockeyer. Meerdere malen per week speel ik met veel passie en liefde. Daarnaast vind ik het coachen van jeugdteams op mijn hockeyclub een zeer leuke bezigheid. Gelukkig hoef ik niet te kiezen tussen werk en sport; ik kan het goed combineren.

Tim Politiek

Tim Politiek

Mijn naam is Tim Politiek. Ik ben sinds augustus 2018 lid van de Terberg familie. Voorheen ben ik voornamelijk werkzaam geweest als bedrijfsleider bij een van de bekendste Multi brand retailers van Nederland. Hier kwam ik erachter wat ik echt leuk vind om te doen en dat is relatiebeheer en klanten van goed en gemeend advies voorzien. Ik was toe aan een nieuwe uitdaging en een nieuw product. Zodoende ben ik terecht gekomen bij Terberg Leasing. Hier heb ik de mogelijkheid om mijn ervaring met klantbehoeften te combineren met een product dat constant in beweging is en klanten die allemaal een specifieke mobiliteitsbehoefte hebben.

Ik werk in een fantastisch team dat elkaar elke dag weer tot het uiterste gaat om een mooi product neer te zetten. Elke dag is de doelstelling om jou van een advies te voorzien dat past bij jouw situatie.Naast mijn werk vind ik het heerlijk om mooie tochten te maken op mijn racefiets en daarbij tot het uiterste te gaan. En hoe mooi is het dat ik na mijn werk op de fiets kan springen om de mooiste routes te kunnen fietsen in het prachtige Utrecht!