Auto, ov, fiets, taxi. Jij kiest!

Auto, ov, fiets, taxi. Jij kiest!

MoveMove van MultiTankcard biedt de zzp'er nu één pas voor alle vormen van mobiliteit. Met deze mobiliteitspas kun je nu al je zakelijke reiskosten eenvoudig betalen. Of het nu gaat om tanken, elektrisch laden, OV, OV-fiets, parkeren, taxi etc. Alle kosten betaal je met je pas en staan overzichtelijk op 1 factuur. Zo loop je geen BTW-teruggave mis en heb je maandelijks overzicht van je reiskosten. Zonder gedoe!

Mobiliteit All-in

Je betaalt slechts € 5,95 per pas per maand. Dit bedrag is all-in en je hoeft geen voorschot of borg te betalen. Het abonnement is per maand opzegbaar; uniek in de wereld van mobiliteitspassen. Via het online dashboard krijg je als gebruiker inzicht in de gemaakte kosten. En, je facturen rollen zo uit het boekhoudsysteem.

Alles inclusief
Meer tijd om (niet) te werken?

Tijd, die jij liever besteedt aan ondernemen

Als zelfstandig ondernemer ben je veel onderweg naar klanten en leveranciers. Deze zitten op een industrieterrein, naast een station of midden in de stad. Voor je boekhouding moet je alle bonnetjes van tanken, parkeren, OV, etc invoeren voor je BTW-aangifte en de kostenkant van je onderneming. Dat kost veel tijd. Tijd die je liever aan ondernemen besteedt. Daarom bieden wij nu de mobiliteitspas van MoveMove.

Mobiliteitspas aanvragen

Meest gestelde vragen

 1. Kan ik ook een OV-Fiets lenen met de pas?

  Ja, met je pas kun je een OV-fiets huren.

 2. Welke mogelijkheden zijn er?

  MoveMove is een label van Multi tankcard(MTC). MTC en Terberg Leasing zijn een partnerschap aangegaan voor de levering van deze mobiliteitspas. MoveMove is een mobiliteitsservice waarmee je supermakkelijk naar kantoor of een afspraak reist. Wij bieden naast de traditionele tankpas ook een laadsleutel en een OV-pas. Parkeren en taxi’s bestellen zitten ook in ons pakket. Dit alles voor een vaste lage prijs.

 3. Voor wie is de mobiliteitspas?

  De mobiliteitspas is er voor iedere ZZP’er of MKB’er in Nederland die weleens ergens moet zijn. Dus heb je een KVK-nummer en een zakelijke rekening? En reis jij of je werknemer met de auto of het OV? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

 4. Hoe werkt de tankpas?

  Met de tankpas kun je overal in Nederland tanken. Je gebruikt de pas, simpel gezegd, om mee af te rekenen. Zo ben je er zeker van dat je je btw terugkrijgt en heb je al je transacties op éen factuur.

 5. Wat is de mobiliteitspas?

  De mobiliteitspas is een mobiliteitsservice waarmee je supermakkelijk naar kantoor of een afspraak reist. Wij bieden naast de traditionele tankpas ook een laadsleutel en een OV-pas. Parkeren en taxi’s bestellen zitten ook in ons pakket. Dit alles voor een vaste lage prijs.Alle vragen bekijken

Profiteer als zzp'er van de mobiliteitspas

 • Alle reiskosten op 1 factuur, geen gedoe met bonnetjes
 • De factuur kun je automatisch uploaden in je boekhoudsoftware
 • Tanken en elektrisch laden bij alle tankstations in Nederland
 • Alles voor een vast bedrag van € 5,95 euro per pas per maand (excl btw) en per maand opzegbaar