Mobiliteitspas

Met een volgetankte auto naar je klant, op de OV-fiets naar die meeting of snel de trein in om nog even te werken. Wat je ook kiest, met De Mobiliteitspas ben je zo onderweg.

€ 5,95 per maand

Voor alle opties (excl. btw) en maandelijks opzegbaar

Mobiliteitspas aanvragen

Auto, ov, fiets, taxi. Jij kiest!

MoveMove van MultiTankcard biedt de zzp’er nu één pas voor alle vormen van mobiliteit. Met deze mobiliteitspas kun je nu al je zakelijke reiskosten eenvoudig betalen. Of het nu gaat om tanken, elektrisch laden, OV, OV-fiets, parkeren, taxi etc. Alle kosten betaal je met je pas en staan overzichtelijk op 1 factuur. Zo loop je geen BTW-teruggave mis en heb je maandelijks overzicht van je reiskosten. Zonder gedoe!

Mobiliteit All-in

Je betaalt slechts € 5,95 per pas per maand. Dit bedrag is all-in en je hoeft geen voorschot of borg te betalen. Het abonnement is per maand opzegbaar; uniek in de wereld van mobiliteitspassen. Via het online dashboard krijg je als gebruiker inzicht in de gemaakte kosten. En, je facturen rollen zo uit het boekhoudsysteem.

Tijd, die jij liever besteedt aan ondernemen

Als zelfstandig ondernemer ben je veel onderweg naar klanten en leveranciers. Deze zitten op een industrieterrein, naast een station of midden in de stad. Voor je boekhouding moet je alle bonnetjes van tanken, parkeren, OV, etc invoeren voor je BTW-aangifte en de kostenkant van je onderneming. Dat kost veel tijd. Tijd die je liever aan ondernemen besteedt. Daarom bieden wij nu de mobiliteitspas van MoveMove.

Klaar voor de Mobiliteitspas?

Mobiliteitspas aanvragen