Over ons

Terberg Leasing Plus heeft het beste van twee werelden samengevoegd. Dat is de kennis en ervaring van zakelijke lease van Terberg Leasing gecombineerd met de kennis en ervaring van private lease van Justlease.  Het resultaat is een uniek mobiliteitsaanbod voor de zzp’er.

Terberg Leasing Plus gaat ervan uit dat niet één zelfstandig ondernemer gelijk is aan de ander. Dat is de vrijheid van de ondernemer en die snappen wij. De een werkt vanuit huis, de ander bij de klant of op een gehuurde locatie. Soms werk je in de stad of op een industrieterrein. De een is net gestart de ander al jaren bezig. Bij elke zzp’er past een andere vorm van mobiliteit en acceptatie.

Wij helpen jou met het maken van de beste keuze. Is dat privé of zakelijk leasen of met Auto Abonnement kiezen voor voordelige flexibiliteit? Of is een mobiliteitspas handiger? De keuze is afhankelijk van fiscale en financiële zaken evenals gemak en flexibiliteit. Bovendien zijn er 3 vormen van kredietacceptatie. Wij zorgen er graag dat elke zzp’er mobiel kan zijn. Dat is wat Terberg Leasing Plus beweegt.

Wij zijn een volledig online kanaal waar zelfstandig ondernemers de meest populaire leaseauto’s kunnen bestellen tegen de scherpste leasetarieven. Na de beste keuze, kan je snel op weg met onze voorraadauto’s. Gedurende het leasecontract kun je zorgeloos rijden. Immers alle services worden geregeld en voor vragen kan je altijd terecht bij onze afdeling Customer Care.

Onze familie – Terberg Group

Terberg Leasing is een onderdeel van de Terberg Group. De oorsprong ligt bij Johannes Bernardus Terberg die in 1869 zijn bedrijf als hoefsmid startte. Wat begon als eenmanszaak is uitgegroeid tot een internationaal opererend bedrijf met 2.400 medewerkers. Met 28 werkmaatschappijen in 9 landen is de Terberg Group één van de grootste onafhankelijke leveranciers van specialistische voertuigen.

Zakelijke lease – Terberg Leasing

Terberg Leasing is een van de weinige leasemaatschappijen die niet verbonden zijn aan een bank of verzekeraar. Al jaren bekleden wij een plaats in de top 10 van leasemaatschappijen met onze ondernemingszin en familiaire waarden. Ruim 120 enthousiaste medewerkers dragen elke dag bij aan de ontwikkelingen op het gebied van mobiliteit voor ondernemers. Klanten waarderen Terberg Leasing met een 8,3.

Private lease – Justlease

Justlease, onderdeel van Terberg Leasing, is het online leasekanaal voor de particulier. Deze leasetak is sterk groeiend. Justlease is een van de pioniers van private lease en heeft inmiddels meer dan 5 jaar kennis en ervaring opgedaan. De vele klanten waarderen de service van Justlease met een 8,6.  De missie is om een zeer grote groep Nederlanders de zekerheid en vrijheid van mobiliteit kunnen geven.