Rittenregistratie

Als je als zzp’er auto rijdt, een leaseauto of niet, je ontkomt niet aan het bijhouden van een rittenregistratie. Niet leuk. Wel belangrijk. Registreer jij jouw gereden kilometers bijvoorbeeld nog steeds op een schrijfblok? Of vergeet je standaard je parkeerapp uit te zetten als je naar een klant of prospect bent geweest? Dat is vanaf nu verleden tijd!

Eén simpele app voor automatische rittenregistratie

Terberg Leasing Plus is er speciaal voor zzp’ers. Naast welke vorm van mobiliteit dan ook, bieden we je nu ook hulp voor bijvoorbeeld het administreren van jouw ritten. Dat doen we met DriveGuide. Een handige app die je zorgen op het gebied van mobiliteit oplost. Zo kun jij gaan en staan waar je wil, wanneer je wilt.

DriveGuide maakt autorijden leuker en beter

Alles in één app; de app DriveGuide is ontstaan vanuit de gedachte dat autorijden leuker en beter is wanneer je 100% inzicht hebt in je auto en je rijgedrag. Met deze app ben je er bijvoorbeeld zeker van dat jouw zakelijke ritten goed geadministreerd worden. En deze ‘persoonlijke bijrijder’ kan meer. Je krijgt inzicht in onder meer je rijgedrag, waar je parkeerlocaties vindt en dichtstbijzijnde benzine- & oplaadstations. Doordat de slimme app alles bijhoudt, weet je ook precies wanneer je naar de garage moet. Kortom, jíj bent bezig met ondernemen, DriveGuide regelt je mobiliteit.

Hoe werkt het?

DriveGuide bestaat uit een stekker en een app. Voor de stekker betaal je eenmalig een borg van €50. Voor het gebruik van de DriveGuide betaal je €40 per jaar. Hierin zijn de kosten voor het dataverbruik meegenomen. DriveGuide koppelt de informatie van je ‘on board computer’ aan handige diensten die autorijden goedkoper, veiliger en prettiger maken.

In 3 stappen jouw persoonlijke bijrijder geregeld

Wil je eenvoudig je gereden kilometers bijhouden, inzicht in je rijgedrag en nooit meer te veel betalen voor parkeren? Regel dan in 3 stappen DriveGuide:

  1. Bestel de DriveGuide en plug de ontvangen stekker in de auto.
  2. Download jouw DriveGuide in de App store of de Google Play Store.
  3. Ga de weg op en geniet met de voordelen van jouw persoonlijke bijrijder.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met één van onze adviseurs via de mail, chat of telefoon 030 – 280 85 75. Zij helpen je graag verder.