Hoe werkt het?

Aanvraagproces

 1. Keuze voor vorm van mobiliteit
  Afhankelijk van je situatie, aantal kilometers (privé en zakelijk), inkomsten, acceptatievorm kies je voor een privé of zakelijk leasen of de mobiliteitspas.
 2. Een passend model
  Zowel bij privé als bij zakelijk leasen kan je kiezen uit diverse merken en modellen. En is er keuze uit autopakketten van standaard tot luxe. Een deel van de auto’s is zelfs uit voorraad leverbaar is, zodat je snel de weg op kunt. Bij zakelijk Auto Abonnement kies je voor een segment. Bijvoorbeeld small, medium, large, Xlarge en elektrisch. Met opties stel je je eigen abonnement samen
  Aanbod zakelijke lease | Aanbod privé lease | Aanbod zakelijk Auto Abonnement
 3. Stel het leasecontract samen
  Bij leasen is de auto een onderdeel van het contract. Het standaard lease pakket is al zeer compleet. Naast pechhulp, onderhoud, banden en reparaties is ook een All Risk verzekering in het tarief verwerkt. Deze is aan te vullen met onder andere diverse opties en extra zekerheden.
  Je bepaalt de looptijd en kiest voor een passende kilometerbundel. Deze is overigens per kwartaal kosteloos aan te passen. Na het invullen van je gegevens is de offerte compleet en mail je deze naar Rogier of Tom, jouw leaseadviseurs van Terberg Leasing Plus.
 4. Acceptatiecheck
  Zodra wij je offerte hebben ontvangen, mailen wij je met de vraag naar bepaalde documenten als kopie KvK inschrijving, rijbewijs, paspoort, recent bankafschrift of jaarcijfers. Binnen 1-3 werkdagen na ontvangst van je documenten laten we je weten hoe de acceptatie is verlopen en wat de mogelijke borg zou kunnen zijn. Uiteraard krijg je de borg na de leaseperiode weer terug, als de auto in goede staat is ingeleverd. Meer informatie op acceptatie-pagina.
 5. Maak de bestelling compleet
  Nu kunnen we je leasevoorstel compleet maken en we sturen deze direct naar je email. Zodra het contract is ondertekend en teruggemaild, starten we met de bestelling van je auto. Vanzelfsprekend houden we je op de hoogte van de voortgang.Heb je vragen? Mail dan naar offerte@terbergleasingplus.nl en Rogier en Tom voorzien je van de gevraagde informatie. Snel even chatten, kan natuurlijk ook!